Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
350

Programmaoverzicht:
De dag begint om 9:30 uur met een essentiële introductie in kanker bij dieren, gevolgd door een diepgaande sessie over bioptname van tumoren. Van 10:30 tot 11:00 uur duiken we in de cruciale processen van bloed-, urineonderzoek en de interpretatie van cytologische/histologische analyses. Daarna volgen inleidende sessies over de fundamenten van chemotherapie, radiatietherapie en de nieuwste behandelopties, waaronder immunotherapie en tyrosinekinase-inhibitoren (TKI’s).

Na een korte pauze hervatten we onze ontdekkingsreis met een focus op oncologische chirurgie en de meest voorkomende tumoren. Het hoogtepunt van de middag is de interactieve kennisquiz, waarbij je je nieuwe inzichten kunt testen en verdiepen, afsluitend met een belangrijke sessie over het bewaken van de levenskwaliteit van oncologiepatiënten.

Wat kun je verwachten?

Diepgaand inzicht in de basisprincipes van veterinaire oncologie.
Hands-on ervaringen door middel van praktische demonstraties en interactieve sessies.
Een unieke kans om je netwerk te verbreden en te leren van collega’s en experts in het veld.
Een volledig verzorgde dag, inclusief catering, notities, en alle benodigde materialen voor een investering van €180 (kortingen beschikbaar voor Badizo-leden en Evidensia-medewerkers).
Deze dag is bij uitstek geschikt voor assistenten die hun begrip en vaardigheden in de oncologische zorg voor dieren willen verdiepen. Of je nu nieuw bent in dit veld of je kennis wilt opfrissen, deze dag zal een waardevolle aanvulling zijn op je professionele ontwikkeling.

Uw cursusmaterialen worden tijdens de lessen uitgedeeld.