Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
3600

Wat is DISC?

DISC is een methodiek die mensen inzicht geeft in de wijze waarop zij verbaal en non-verbaal communiceren met hun omgeving. Dankzij deze workshop versterkt u de communicatie met uw klanten en onderling met de collega’s in uw praktijk.

De workshop wordt in alle vertrouwelijkheid vanuit Evidensia geleid door 2 professionele coaches waarbij de teamleden in kleine groepjes en aan de hand van interactieve opdrachten de 4 kleuren van mogelijke communicatie stijlen ontdekken.

Elke deelnemer krijgt zijn eigen DISC analyse profiel en dat van de collega’s zodat er meer begrip ontstaat voor elkaars manier van communiceren.  Ook het groepsprofiel van de praktijk kan in beeld worden gebracht.

Samen plannen wij met uw praktijk een team building in waarbij je teamleden in kleine groepjes met interactieve opdrachten de 4 kleuren van mogelijke communicatie stijlen zelf ontdekken.

Met hun eigen DISC analyse profiel en dat van hun collega’s kan er meer begrip ontstaan voor elkaars manier van communiceren.  Ook het groepsprofiel van de praktijk kan in beeld worden gebracht.

Momenteel zijn er twee coaches die je vanuit IVC Evidensia van harte zullen begeleiden:

  • Catherine Teughels:

Dierenarts Catherine Teughels is oprichter van DAC De Bosberg te Langdorp.

Catherine heeft 23 jaar ervaring in haar KHD groepspraktijk en leerde samenwerken en managen met vallen en opstaan.
Met  gelijkgestemden startte ze een diergeneeskundige werkgroep Management, het communicatieve aspect van relaties boeide haar daarin het meeste.  Haar bijzondere interesse ligt bij de gedragsdiergeneeskunde, waarbij ze dagelijks haar begrip en communicatie kan oefenen.

DISC trainer worden paste helemaal in dat boeiende humane kader.

Provincies  Vlaams Brabant, Limburg en Antwerpen zijn haar regio’s.

  • Inge Van De Vannet:

Dierenarts Inge Van De Vannet is oprichter van Kop tot staart in het centrum van Brugge in 1997 en verdiepte zich in al de aspecten van de dierengeneeskunde voor hond, kat en konijn op vele congressen en bijscholingen.

Provincies: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant zijn haar regio’s.

Praktisch: 

Prijs: aangeboden door IVC Evidensia Belgium

Datum : in samenspraak met IVC Evidensia Academy en de DISC coach – Zie beschikbare data onderaan

Geef bij de check-out aan welke data je wenst (opgelet: er komen nieuwe data aan!)

Catherine Teughels

19/05/2023

09/06/2023

 

Uw cursusmaterialen komen binnenkort beschikbaar.