Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
3600


Klantenwerving en klantenbinding in een dierenartsenpraktijk begint uiteraard met hoogwaardige diergeneeskunde. Maar met enkel een passie voor dieren bent u er nog niet. Want hoe laat u diereigenaren weten dat zij juist naar úw praktijk moeten komen voor de beste zorg voor het dier? En hoe onderscheidt u zich hierin van andere veterinaire zorgverleners?

Tijdens deze training neemt St. Anna Advies u mee in de reis van de klant door de dierenartsenpraktijk. Klanten doorlopen namelijk diverse stadia tijdens hun bezoek aan uw praktijk. Aan de hand van de cyclus van Vinden, Verleiden, Verrassen, Vertellen en Verbeteren, staan we met elkaar stil bij ‘onderscheidend vermogen’, ‘klanttevredenheid’ en ‘peak end experience’.

De training biedt brede inzichten en concrete handvatten om uw praktijk communicatie te verbeteren Met praktische tips en tricks kunt u zich vanaf morgen al onderscheiden ten opzichte van andere veterinaire dienstverleners. Tevreden eigenaren, blije dieren en een goedlopende praktijk. Daar doen we het voor.

IVC Evidensia Academy wil jullie dan ook op deze halve dag de kans geven om de beleving van de cliënten te ontdekken en enkele praktische tips en tricks meegeven.

Zijn jullie ook nieuwsgierig naar de beleving van klanten en patiënten en hoe je hier dagelijks mee kan omgaan? Schrijf je dan snel in voor deze cursus.

Sprekers / Speakers

Roeland Wessels

Roeland Wessels is een dierenarts met een missie. Als geen ander is hij overtuigd van het feit dat goede communicatie tussen dierenarts en klant van groot belang is. Zijn specialistische kennis op dat gebied deelt hij graag met anderen. Behalve eigenaar van een gezelschapsdierenpraktijk in Nijmegen is hij oprichter van St. Anna Advies. Hier combineert hij met zijn team strategisch communicatieadvies met een vakinhoudelijke benadering. Daarnaast doceert hij Communicatie & Marketing aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Utrecht Universiteit en verzorgt hij gastlessen aan verschillende universiteiten en onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland. Hij is een van de auteurs van het veterinaire communicatie handboek Hoe Laat Ik Mijn Klanten Kwispelen. Recentelijk verscheen zijn Kookboek voor Klanthousiasme, met 30 recepeten voor klantteveredenheid in de dierenartsenpraktijk 3.0. Roeland is getrouwd met Astrid, met wie hij dochter Willemijn, zoon Pepijn en een hond heeft. In zijn vrije tijd is hij een enthousiast watersporter en doe-het-zelver.

Saskia Nab

Saskia Nab is dierenarts en heeft 21 jaar gewerkt in een grote gezelschapsdierenkliniek. Als dierenarts én als praktijkeigenaar heeft zij ervaren hoe belangrijk communicatie is, zowel richting de klant als binnen het team. Naast haar werk acteert zij sinds haar studie bij een toneelgezelschap en heeft zij een opleiding gevolgd tot trainingsacteur. Met die vaardigheid kan ze in rollenspelen op creatieve wijze inzicht geven in de aspecten van communicatie, samenwerking en bedrijfsvoering. Haar jarenlange ervaring als dierenarts, praktijkeigenaar en als acteur zet zij nu in als trainer en communicatieadviseur bij St. Anna Advies.

Uw cursusmaterialen komen binnenkort beschikbaar.