Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
3600

Leer om klantgericht te telefoneren met cliënten van de dierenartsenpraktijk, met speciale aandacht voor een professionele gespreksstructuur, het actief aanbieden van afspraken en het omgaan met lastige situaties.

Na afloop wordt een heldere trainingsrapportage toegezonden met deelnemersevaluatie, NPS-score, actiepuntenlijst, lijst van geprioriteerde doelen voor de aankomende periode en eventuele aanbevelingen van de trainer.

Trainingen worden gepland door medewerkers van IVC Evidensia in overleg met St. Anna Advies. De training wordt uitgevoerd door ervaren trainers van St. Anna Advies.

Details

  • Deze opleiding wordt liefst gegeven aan het volledige team van een praktijk.
  • Kleinere praktijken kunnen geografisch gegroepeerd worden.
  • Als je de opleiding in je eigen praktijk hebt gemist, kan je aansluiten bij een andere groep
  • Elke training dag bestaat uit een halve dag training. Per dag kunnen er dus 2 groepen deelnemen van (+/- 15 deelnemers)
  • Deze opleiding kan gekoppeld worden aan de opleiding “Communiceren over geld”. 

Planning

Groep 1: 09u30 t.e.m. 13u00 (ontvangst vanaf 09u00)

Groep 2: 14u00 t.e.m. 18u00 (ontvangst vanaf 13u30)

Doelgroep: Assistenten, paraveterinairen, dierenartsen en praktijkmedewerkers werkzaam bij een IVC Evidensia-kliniek die (telefonisch) klantcontact onderhouden.

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure wordt in handen genomen door Sint Anna Advies en de Evidensia Academy in samenspraak met uw BSM. Neem voor meer informatie contact op met de Evidensia Academy (academy@evidensia.be) of met uw BSM. U kunt uw team ook inschrijven via de link hiernaast; dan contacteren we u om een datum af te spreken!